Exposició del pintor Cèsar Barrachina a l’Hotel Punta Amer de s’Illot

Exposició del pintor manacorí, Cèsar Barrachina, l’Hotel Punta Amer de s’Illot i a la residència NovaEdat de Manacor.
Cèsar Barrachina, nascut a Manacor l’any 1982, va descobrir el món de l’art des de molt jove. A l’Escola Simó Ballester, un professor li va fer dibuixar a gran escala una obra del pintor Joan Miró, a partir d’aquell moment es va interessar pel món de l’art i l’escultura. A més de pintar treballa la fusta, el marès, fang i domina la tècnica del tallat a pedra viva. La persona que més influí en la seva obra és el seu oncle, Carlos Morales, reconegut escultor professional. L’any 2012 va fer exposicions a les residències NovaEdat de Montuïri i Sant Joan, i des de les passades festes de Sant Jaume, exposa a la residència NovaEdat de Manacor, la qual romandrà oberta fins a finals d’aquest més d’agost. Pel que fa a s’Illot es pot visitar una interessant exposició de pintura i escultura a l’Hotel Punta Amer, situat al carrer Gregal núm. 20 (devora el Talaiot).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.