Ala Madrid

Li posaré una medalla. Quan una persona és un xulo, fanfarró, engreit, poca vergonya, mala persona, mentider, malgrat disposi de la virtut de saber embaucar i, per ser ric pugui triar l’equip i condicions en què vol entrenar, no pot esperar i deixar de fer mal per tot allà on passa. Ara resulta que el sr. Mouriño, ha entrenat en Ronaldo “vertader”; vaja, és bo saber-ho però jo em deman, on? quan?,,, perquè en el Barça era traductor, i aidava traginant porteries, conus i aigua als reserves… Per ell qualsevol mentida li val per mirar de fer mal, i de ridiculitzar algú. Però que hi hem de fer? …si fins a Sant Llorenç té defensors que li aplaudeixen les bajanades i li riuen les gràcies! Però es veu que de cada vegada són manco.

Segona Medalla: El sr. Florentino va començar espatllant la lliga espanyola quan va fitxar en Figo, del Barça, Però com que no tot sempre surt bé, quan va voler presumir de tenir cinc pilotes d’or dins el camp, la realitat el va posar en el seu lloc, perquè fins i tot va perdre la Copa dins el Bernabeu davant el Deportivo. Però no, es fa difícil rectificar i segueix destrossant el mercat i pensant que la millor manera de fer un equip és a base de talonari. Segurament l’única cosa que ha fet és despertar l’enveja de la màfia russa i la dels petrodòlars, i ara es proven a veure qui paga més. De banda encarir fins al màxim el nostre futbol també ha aconseguit que tots els nostres jugadors més destacats vagin a jugar a fora, convertint una lliga amb la competició dels dos equips millors d’Europa, i els demés amb el perill d’haver de jugar a Segona. S’ha acabat això de la lliga millor del món. Gràcies sr. Florentino.

2 pensaments a “Ala Madrid

  1. En Ferreret ho deu dir perquè si no s’hi afegeixen les dues paraules que esmenta, hauria de dir “Hala”, en lloc d'”Ala”.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.