Del 14 al 24 d’agost Festes de s’Illot 2013

Del 14 al 24 d’agost SA’Illot celebra les seves Festes Patronals. Per primera vegada durant tres dies els municipis de Manacor i Sant Llorenç celebraran tres dies de festes conjuntes. Es pot consultar el programa de festes a la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor.

Cal destacar que el divendres dia 16 a les 20.30 h al Centre Socio Cultural, carrer Vauma (a l’antiga escola de S’Illot) se celebrarà,  l’Homenatge a un s’Illoter, dedicat enguany a: Joan Mayol “En Ximet des gelats”. Entrada gratuïta.

 

 

 

Un pensament a “Del 14 al 24 d’agost Festes de s’Illot 2013

  1. Com deia el meu amic de Granada: “No confonguem velocitat amb cansalada” Les festes de s’Illot que van començar el dia 14 d’agost no són les de s’Illot de Sant Llorenç sinó les de s’Illot de Manacor, a S’Illot de Sant Llorenç són només tres dies, i no m’agraden les comparacions perquè són odioses però sent justos em permeto dir que continua havent categories. A la costa es paga més i es rep menys i sinó busquin i comparin i diguin-me el contrari.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.