Delícies de Cloïsses

Se necessita: una llauna de cloïsses, tres troncs de succedani de cranc, una cebeta, pebre blanc picant, maonesa, una llimona i sal.

Se pica ben picat es tronc de cranc, ses cloïsses i sa cebeta, se posa dins un bol, s’hi afegeix una tassa de ses de cafè de curri, mitja tassa de suc de ses cloïsses, una culleradeta de pebre blanc picant, una tassa de ses de cafè de maionesa, i es suc d’una llimona, i sal a gust. Se pot servir amb gualletes d’Inca. No té calories, és fresc, i no engreixa; no enredoneix massa, però……per conservar sa línia i per lluir cos hem de fer qualque sacrifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.