Agraïment família Pont Riera

Jo, Maria Bel Pont Riera en nom de la meva família, vull aprofitar aquest mitjà de comunicació per donar les gràcies a tota la gent que ens ha fet costat i que ens ha manifestat la seva generositat i el seu suport  durant aquests mesos que mon pare, Jordi Pont Riera, no ha estat bé i, sobretot, durant els darrers dies que el vàrem tenir amb nosaltres.

Quasi sempre, quan passes per un moment tan dur en què veus que una de les persones que més estimes i que has conviscut tants anys amb ella, ha fet la maleta per partir a un viatge, que malgrat tot el que s’ha fet, no tendrà mai més retorn, les emocions, la tristor i la pena fan que no tinguis la capacitat de reacció que caldria respecte a aquesta gent que ha estat present en aquests moments difícils. Però ara, passat un “temps”, i des de la serenitat i la conformitat que et dóna haver compartit aquests instants, només volem dir gràcies, gràcies, gràcies a tots i a totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.