Els gabellins s’emporten els tres punts

Partit amb poc que destacar disputat al Moleter entre Cardassar-Escolar en el qual els visitants foren superiors.
A la primera meitat sols val destacar el gol de córner directe fet per l’ex del Cardassar Carlos Torreblanca, el qual feia justícia a allò vist durant la primera meitat.
Tot just reiniciar-se el matx, tornaven a marcar i era un cop de moral molt dur per al Carde, que intentava acostar-se a la meta rival però seria l’Escolar quiu tornaria a marcar i amb el contundent 0-3 s’arribava al final dels 90 minuts.
PD: Nadal-Djokovic és la final del’US Open; Madrid s’endú una tremenda decepció en quedar eliminada la primera en la seva presentació de la candidatura per albergar els Jocs Olímpics, que finalment se celebraran a Tokio 2020 (vol dir això que en el 2024 es celebraran a París?); el CD Mallorca estrena el seu caseller de punts guanyant el líder dins Son Moix 2-1 amb gols del jugador cedit pel Vila-real, Gerard Moreno; la selecció absoluta de futbol guanya dins Finlàndia 0-2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.