Na Bel Fullana exposarà a Buenos Aires

Bel Fullana, la nostra pintora amb més projecció internacional, ha estat entrevistada per “El País”, en motiu de la seva propera exposició a Buenos Aires, i de les seves recents i exitoses exposicions:

  • White nights (en la galeria Louis 21. Palma).
  • Swab (Louis 21 “The Gallery”. Barcelona).
  • Cuentos Irreverentes (JustMad, Madrid).
  • StarsFucker (feria JustMadMia, a Miami).
  • Cotton Candy (en el Casal Solleric).

Segurament m’hauré deixat qualcuna exposició, que de ben segur que na Bel ens sabrà disculpar, ja que darrerament aquesta gran artista nostra no atura, d’exposició en exposició, passant de ser, fa uns anys, una promesa amb molt art en les seves venes, a ser una realitat que convenç per allà on passa.

Si una persona que no entén d’art, passa despistada per devora d’un dels seus quadres, els seus ulls quedaran fixats en la seva impressionant obra, i es veurà corpresa per unes emocions que solem “tabuitzar”. I es que na Bel pinta lo que molts no volem admetre de nosaltres mateixos, especialment en aquells que més es puguin escandalitzar. Pinta les nostres ombres, desitjos obscurs, i angles morts de la nostra existència. La seva pintura té el poder de mostrar-nos el que hi ha i no voldríem que hi fos, i aquesta és la primera passa per a integrar l’ombra del nostre ser, per arribar a ser més íntegres, menys falços… tal volta irreverents per a mentalitats tradicionals, encara que menys falços, agradi o no.

Des de la revista digital card.cat, et donam l’enhorabona, Bel, i que els teus èxits continuïn!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.