La Tercera Edat de s’Illot celebrà la darrera torrada d’estiu

Associació Tercera Edat de s’Illot

L’Associació de la Tercera Edat de s’Illot organitzà el passat dissabte,  dia 7 la darrera torrada d’estiu. Panxeta, llom, botifarró, pa, vi, síndria i ensaïmada, a voler. Després del sopar un animat ball de carrer, va fer gaudir als més de 160 socis assistents d’una agradable vetllada.Per a molts dels socis  va ser l’acomiadameant de les vacances d’estiu  a S’Illot, ja que els mesos d’hivern resideixen a Son Carrió, Sant Llorenç, Manacor, etc.

Felicitar per a l’organització del sopar als components de la junta directiva que des del passat mes de juny estan al front de l’associació. Conformen la nova directiva: president Antonio Garbi, secretaria Maria Àngela Gallardo , tresorer Bernat Palmer i com a vocals, Antoni Nadal, Joan Llodrà, Nofre Jaume i Antonio Ramírez.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.