Jesus Christ Superstar

Divendres, 27 de setembre, a les 20.30 h

JESUS CHRIST SUPERSTAR

Concert dramatitzat

CALA MILLOR SUMMER FESTIVAL

Entrada: 15 €

Espectacular producció amb més de 80 artistes a l’escenari. Basat en la versió original íntegra del llibret de Tim Rice i música d’Andrew Lloyd Weber en format de concert dramatitzat. Un desplegament audiovisual sense precedents amb les millors veus i música en directe. Direcció a càrrec de Jaume Garcia.

Jesus Christ Superstar és una òpera rock centrada en els interrogants polítics i interpersonals de Judes i Jesús. L’òpera rock està basada en la narració de la darrera setmana de la vida de Jesús d’acord amb l’evangeli de Joan, començant per la preparació de Jesús i la seva arribada amb els deixebles a Jerusalem, i acabant en la Crucifixió de Jesús. Durant el muntatge apareixen actituds i sensibilitats del segle XX, així com al·lusions iròniques a la vida moderna, a més de la descripció política dels fets.

Una gran part de la trama se centra en el personatge de Judes, que apareix com una figura tràgica que està desencisat amb el que veu com una manca de planificació per part de Jesús i que s’alarma davant les recents mencions a la seva divinitat. Judes tem que Jesús condemnarà el poble jueu a la destrucció a mans dels romans.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.