Presa de possessió del nou rector de Son Servera Mn. Jaume Mercant

Mn. Jaume Mercant i Simó nou rector de Son Servera.
El passat dissabte dia 21 de setembre, a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Son Servera, Mn. Jaume Mercant i Simó va fer l’entrada oficial com a nou rector.

La missa va ser presidida per el vicari general Lluc Riera i concelebrada per: Mn. Francesc Vicens, Mn. Jaume Mas, Mn. Ricard Blanes, el propi Mn. Jaume Mercat, a més de Fra Pere Vallespir que serà ordenat diaca el proper 4 d’octubre a la Seu.

En acabar l’homilia el vicari general va procedir a llegir el seu nomenament com a nou rector de la parròquia de Son Servera. Mn. Jaume va donar les gràcies i va dir que, per ell, “aquest nomenament és un regal, ja que serà el seu primer destí com a rector i que assumeix amb responsabilitat la tasca d’estar al front de la comunitat cristiana de Son Servera”. A més va tenir un record i unes paraules d’agraïment a la tasca del seu predecessor, mossèn Pere Pou. En nom de la comunitat parroquial de Son Servera, Maria Brunet va dirigir al nou rector unes paraules de benvinguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.