Celebrada la I Trobada de Corals de la gent gran de les Illes Balears

Celebrat a l’auditori Cap Vermell de Cala Rajada la I Trobada de Corals de la Gent Gran de Mallorca, Menorca i Eivissa

Dissabte dia 28 de setembre, es va celebrar a l’auditori Cap Vermell de Cala Rajada, la primera Trobada de Corals de la Gent Gran de les Illes Balears. S’encarregà de l’organització la manacorina Mari Carmen de Juan, que va comptar amb el suport i col•laboració de l’Ajuntament de Capdepera.
De Mallorca hi participaren la coral de Cala Rajada, coral Gabellina i la coral de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma. De Menorca el Grup vocal/instrumental del Club de Jubilats de Sant Lluís i la coral de la Gent Gran i Rondalla de Maó. Eivissa va estar representada per la coral Parroquial de Sant Carles i la coral Santa Creu d’Eivissa.
La trobada va durar poc més de tres hores ja que la majoria de les corals cantaren cinc cançons. Per tancar el concert cantaren conjuntament l’Himne de la Federació de Persones Majors i la Balanguera.
Presidiren la trobada la regidora de turisme de l’Ajuntament de Capdepera, Carme Riera i la regidora de la gent gran, Ivón Daniela Renaud. En acabar les actuacions varen fer entrega d’uns obsequis als directors i directores de les corals participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.