Espectacles familiars a Sa Màniga

ESPECTACLES FAMILIARS I CONCERTS A CALA MILLOR A L’OCTUBRE

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha organitzat un ampli programa d’activitats a l’Auditori de Cala Millor. La tardor arriba acompanyada de bons espectacles a l’Auditori sa Màniga. Durant el mes d’octubre, cada setmana hi haurà música, dansa o teatre musical.El dissabe 19 d’octubre, arriba un musical –gratuït- que dirigeix la reconeguda actriu Àngels Gonyalons, amb el títol de COLORS, el musical (no es permet l’entrada a menors de 5 anys). Colors és un musical dirigit a nins i nines i a adults; un espectacle ple d’energia, força, electricitat i emoció. Igualment, després de la funció hi haurà una trobada amb la companyia.

La música és present al programa d’octubre amb dos concerts. El primer serà el divendres 11 d’octubre, amb la JUNGE CAMERATA ACADEMICA. La Junge Camerata Academica va ser fundada l’any 1999 per Isabel Morey i Neil Fellows per donar als seus alumnes la possibilitat de tocar en conjunt des de la primera classe de violí.

El segon concert del mes serà el dissabte 26 d’octubre, amb el recital de piano de Maria Victòria Cortès, que duu per títol LES MÚSIQUES D’EROS. L’amor com a inspirador de les obres més romàntiques del repertori per a piano. Un passeig per diferents compositors i tipus d’amor.

Finalment, continua oberta l’exposició divulgativa sobre l’escriptor SALVADOR GALMÉS I SANXO, que es pot visitar fins al 16 de novembre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.