Politiqueig

A mi el que m’ha deixat preocupat és la Llei de símbols i les multes que ens volen posar si no la respectam. Perquè, vegem: nosaltres vivim a foravila i cada dia ve una ambulància a cercar l’al·lot, i jo, perquè tenguin bon trobar canostra, vaig posar pedaços (com va dir un d’ells) vermells i ara pas una penada que en Bausanín o en Deladín se’n temin, vénguin a veure-ho i quan vegin allò vermell em multin.

La Sra. Emília Amado Picó és fiscal de sinistralitat a la fiscalia de Barcelona, membre del Consell de Fiscals i vocal de la Unió Progressista de Fiscals; ha fet nombrosos cursets sobre risc i sinistralitat laboral. Jo em deman: què punyetes fa una fiscal especialitzada en sinistralitat laboral investigant en Messi per un tema d’Hisenda? No n’hi havia cap de preparada -o preparat- dins Hisenda? O no hi havia temps? És perillós en Messi? Si s’ha d’investigar en Messi, s’investica així com toca, igual que a tothom. Si és que Hisenda vol investigar els esportistes o el seu entorn, ha de començar precisament per en Messi? Per què no comença per en Florentino i com s’ha finançat el Madrid amb els seus desorbitats fitxatges?

O també, per què no s’investiga com va guanyar el concurs de Son Espases? O les piscines d’en Pedro Jota a la Costa dels Pins? O la d’en Florentino a Andratx? No serà, com va dir el ministre Wert, que hem d’espanyolitzar les Balears i Catalunya i ja han posat en marxa la santa inquisició madrilenya? Idò això, al·lots.

L’any 1977 en Tarradelles va dir: “Ja sóc aquí”. Ara dubt que volgués tornar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.