Crònica de l’Arenal-Cardassar

Amb un poc de retard per problemes tècnics amb el meu ordinador, vos pas la cròncia del darrer partit del Cardassar, jugat contra s’Arenal:

Capvespre passat per aigua el que se troba el Carde al municipal de s’Arenal.
L’Arenal necessitava els tres punts per rompre la mala ratxa i acontentar la seva afició, per això va anar desplegant un bon joc a la primera meitat. S’arribaria a posar 2-0, davant la qual cosa els grocs-i-negres, a pesar de jugar amb un menys per l’expulsió de Santandreu, tirarien de fe, coratge i garra per aconseguir un valuós empat a causa de les circumstàncies.
Una part per cada equip en un partit en què el Cardassar s’endugué un punt de “SON VERÍ”.

PD: La República Txeca s’emporta la Copa Davis de tennis; la tennista mallorquina Núria LLagostera és sancionada amb 2 anys i es retira; Espanya de futbol acaba la gira premundial pel continent africà amb els diferents resultats:

Guinea Equatorial 1 – Espanya 2

Sud-Àfrica 1 – Espanya 0

A sa selecció guineana hi juga un component de la plantilla del Mallorca, Emilio Nsue. Vàrem perdre on mos coronàrem campions del món, al Soccer City.

Victor Valdés cau lesionat i en té per un mes. Pitjor sort va dur l’internacional alemany del Madrid Sami Kedira, que es lesionà al genoll per 6 mesos.

Portugal, França i Croàcia, tots ells amb jugadors madridistes a les diferents seleccions, després de superar les seves eliminatòries de repesca, jugaran el Mundial de Brasil.
Cal destacar Cristiano Ronaldo que va aconseguir tres gols a terres sueques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.