Crònica: Cardassar-Santa Catalina

El Cardassar rebia al líder dins es Moleter cdesprés de presentar a totes les seves plantilles i un tassó de xocolata i un bocí d’ensaïmada per a tots els assistents. L’equip de Preferent s’enfrontava al Santa Catalina.

A la primera meitat el líder pràcticament sentenciava el partit amb 3 gols. El Carde dominava però era el Santa Catalina el que foradava la meta del porter local i amb aquest contundent resultat s’arribava al descans.

Ja a la segona part els visitants controlaven el partit i el míster local feia canvis i fins i tot canviava de sistema, però no hi hauria temps per més i s’arribaria al final del matx amb aquest resultat de 0-3

PD: Mor Nelson Mandela; a Brasil acaben a tocs les dues aficions d’un partit de futbol; a Espanya li toca Holanda, Xile i Austràlia en el grup del proper Mundial; ja és oficial: CR7, Ribery i Messi són els candidats a la Pilota d’Or; Klop, Heinkes i sir Alex Ferguson opten al premi de millor entrenador de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.