Els dimonis de Son Carrió i Sa Coma participaren en la Dimoniada de s’Illot

Amb la Dimoniada, fogueró, torrada, i ball de bot  de s’Illot s’acaben les festes de Sant Antoni al terme municipal de Manacor. L’encesa del fogueró de s’Illot el passat dissabte 25, donà pas  a una multitudinària torrada, seguida de  la tradicional Dimoniada de s’Illot que reuní als dimonis de Porto Cristo, Son Carrió, Sa Coma, i s’Illot. En acabar els balls dels dimonis va començar el ball de bot a càrrec de l’agrupació Brocadet de Lloret de Vistalegre.

Cal felicitar als responsables de l’organització i a la nova junta directiva de  l’associació de la Tercera Edat de s’Illot presidida per Antoni Garbi,   que va a més de cada dia, els socis gaudiren d’un bon sopar que els va facilitar gratuïtament l’associació.

IB3 televisió va enregistrar la Dimoniada, i a més, va entrevistar els nostres dimonis de Son Carrió i sa Coma, l’emissió està prevista pel dimarts dia 28 al programa La Mirada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.