Els dimonis de Son Carrió i Sa Coma participaren en la Dimoniada de s’Illot

Amb la Dimoniada, fogueró, torrada, i ball de bot  de s’Illot s’acaben les festes de Sant Antoni al terme municipal de Manacor. L’encesa del fogueró de s’Illot el passat dissabte 25, donà pas  a una multitudinària torrada, seguida de  la tradicional Dimoniada de s’Illot que reuní als dimonis de Porto Cristo, Son Carrió, Sa Coma, i s’Illot. En acabar els balls dels dimonis va començar el ball de bot a càrrec de l’agrupació Brocadet de Lloret de Vistalegre.

Cal felicitar als responsables de l’organització i a la nova junta directiva de  l’associació de la Tercera Edat de s’Illot presidida per Antoni Garbi,   que va a més de cada dia, els socis gaudiren d’un bon sopar que els va facilitar gratuïtament l’associació.

IB3 televisió va enregistrar la Dimoniada, i a més, va entrevistar els nostres dimonis de Son Carrió i sa Coma, l’emissió està prevista pel dimarts dia 28 al programa La Mirada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.