Cartellera Auditòrium Sa Màniga

Dissabte, 8 de febrer, a les 16.30 h

CONCERT      Cala Millor Festival

BANDA DE MÚSICA DE SANT LLORENÇ

Director: Damià Muñoz      Gratuït La Banda de Música de Sant Llorenç ofereix un concert monogràfic dedicat als compositors mallorquins de música per a banda. S’interpretaran obres de Bartomeu Oliver, Joan Martorell, Biel Oliver “Torres”, Emili Vivas i Antoni Genovart. Destaca d’aquest concert la interpretació de “La Dida”, obra basada en el relat de mossèn Salvador Galmés, i l’estrena de l’obra Cançoneta núm. 2.

Dissabte, 8 de febrer, a les 18 h

PALLASSOL       PALLASSO GALUCCY KATAFALCO

 

A partir de 2 anys    Entrada: 3 €

Hola. Som en Galuccy Katafalco. Vols ser el meu ajudant? Si m’ajudes, aprendràs a ser un gran mag, practicaràs malabarismes, faràs karate amb globus de tots els colors i moltes més sorpreses que et tenc reservades. Un espectacle per a tota la família on la rialla constant és una garantia.

EXPOSICIÓ  MANUEL MERCADER

2001-2013   Guanyador del XXV Certamen de Pintura de Son Carrió

Del 25 de gener al 22 de març

El guanyador del darrer Certamen de Pintura de Son Carrió, el pintor Manuel Mercader, presenta a Cala Millor una exposició retrospectiva de la seva obra, que abraça gairebé des dels seus inicis fins avui dia.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.