Concert-excursió dels Trescadors

En motiu del dia internacional del bon dormir (data que no hem pogutconfirmar), “Els Trescadors” tenen el plaer de convidar-vos al concert a les altes esferes, que tindrà lloc el proper 16 de març al Puig del Telègraf. L’entrada costa pujar 415 metres, amb un descompte d’uns 70 metres, si partiu de Sant Llorenç. La concentració serà a les 8:15 hores, al carrer Lepant.

– Partida a les 8:30 h, del mateix lloc.

– Visita al talaiot “Na Cagalls” amb posterior pujada al Telègraf.

– Presentació.

– Audició:

L’acord solista d’en Tomàs Picornell consta de:- 1a part, 3 peces de I. Stravinsky.- 2a part, Sonata de Demisow.

– Baixada a la possessió.

– Torrada conjunta: duis el que volgueu.

– Arribada a Sant Llorenç.

– Comiat, besades i adéus.

PD. El nostre agraïment més sincer a tots els que han fet posible aquest esdeveniment, o esdevinença, o entrecàs, o accident, o fet, o succés,o atzar, o casualitat, o incident, o cosa, o cas, o situació,o ocurrència, ocircumstància, o conjuntura, o ocasió, o peripècia, o trifulga, o tràfec, o episodi, o aventura, o acció.

Concert no subvencionat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.