Cuina: Aletes de pollastre

L’altre dia el meu fill i jo dinàrem de aletes de pollastre adobades. Com que en sobraren cinc li vaig dir a l’al·lot “aprofitarem les aletes i et faré un plat nou.

Preparar dotze xampinyons ben tendres, dues cebes, una grapat d’ametlles, una tasseta de les de cafè amb vi de cuina, mitja dotzena d’alls, una fulla de llorer, i una de menta, i dues cullerades soperes de tomàtiga triturada.

M’entres fregim les aletes, picam la ceba, i els alls ben petits, fem lamines dels xampinyons ben fines, dins un morter picam les ametlles, un poc de sal i un poc de julivert; Quan les aletes son cuites les posam dins una greixonera de tes. Amb el mateix oli fregim la ceba, els alls, i els xampinyons; Quant la ceba esta casi fusa, ho posam amb les aletes dins la greixonera, la tomàtiga, el llorer, lamenta, i unes quantes gotes de tabasco. Ho trempam de sal tot duna que fa xup xup, hi posam la picada d’ametlla, amb el vi fem ell morter net i també la greixonera, ho fem bullir dos o tres minuts, sempre remenant, perquè no s’aferri.

Us promet que es un bon dinar; Bon profit i a gaudir-ne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.