25è Aniversari de la Confraria La Verònica

La Confraria La Verònica de Sant Llorenç des Cardassar celebra el 25è Aniversari. El passat divendres dia 4 d’abril es va fer un sopar de germanor per commemorar el 25è aniversari de la fundació dela Confrariadela Verònica de Sant Llorenç.

La Confraria fou fundada a l’any 1989, per un grup de llorencins, que hi posaren tot l’entusiasme. El president Justo Pérez Sanchiz i altres integrants del grup, varen voler fer petit homenatge a la imatge de la Verònica, ja que molts dels confrares assistents foren fundadors i any darrere any han fet tot el possible perquè la imatge pugui sortir ben guapa i ben enramellada a les processos penitencials del Dijous i Divendres Sant.

Informació: Confraria La Verònica.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.