Prèvia: Esporles-Cardassar

El dissabte dia 12 d’abril el Cardassar es desplaçarà a Son Quint, Esporles, a les 16.00. L’equip de casa cercarà dur-se’n els tres punts per aconseguir un dels llocs que donen accés a la fase d’ascens. El Cardassar, amb 7 punts d’avantatge sobre el seu rival, es desplaçarà a Esporles a lluitar pel triomf que l’afianci una mica més en les posicions de privilegi. Interessant partit el que es viurà a Son Quint.

PD: A la Xampions això són els resultats dels partits de tornada dels quarts.
Borussia Dormunt 2, R.MADRID 0
CHELSEA 2, PSG 0
AT.MADRID 1, Barça 0
BAYERN 3, Manchester Unitet 1
Els equips escrits amb majúscula són  els que jugaran les semis, divendres es realiza el sorteig i també es farà el sorteig de l’Europa League. Més difícil ho té el València que si vol estar a semis haurà d’aixecar un 3-0 de l’anada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.