El Consorci de Turisme presenta la nova marca de destí turístic

El passat dimarts, dia 22 d’abril, el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar presentava a l’ Auditori de Sa Màniga la nova imatge corporativa del destí turístic que integren els dos municipis, amb una iconografia que recorda tota la badia, la zona protegida de Sa Punta de n’ Amer, les platges i la mar.

Geogràficament, el destí turístic comprèn des de la Costa des Pins, passant per Cala Bona, Cala Millor i Sa Coma, fins a s’Illot, així com els nuclis urbans de Son Servera, Sant Llorenç des Cardassar i Son Carrió.

La imatge corporativa s’ha treballat des de la perspectiva geogràfica, iconogràfica i sentimental, per tal d’assolir finalment una Marca de Destí. L’objectiu principal és que ara, i en un futur, i des de qualsevol punt, i ja sigui a través de la xarxa o d’un altre mitjà més convencional, es reconegui la marca i s’ identifiqui amb un destí de qualitat, amb un serveis i professionalitat propis dels millor destins turístics.

Aquest ha estat el primer objectiu assolit per part del Consorci, producte del treball conjunt entre administració pública, Ajuntament de Son Servera i Ajuntament de Sant Llorenç, i l’ empresa privada, l’ Associació Hotelera de Cala Millor – Sa Coma. Així, les parts es troben molt satisfetes que el treball conjunt i la unificació de criteris, a l’hora de fer feina, estigui començant a donar resultats tangibles.

La idea ha estat cercar una marca que identifiqui la destinació, per això, s’ha partit del nucli de Cala Millor, sobretot per trobar-se compartit per ambdós municipis. No obstant, el manual d’ús de la nova marca és flexible, donant la possibilitat de destacar el nom de qualsevol dels altres nuclis turístics que compren la destinació (Cala Bona, Costa des Pins, Sa Coma i s’ Illot), alhora que es manté el nom de Cala Millor, com a marca principal.

Aprofitant l’ocasió, a la mateixa sessió es va presentar el projecte TIE – Escaparate Turístico Inteligente promogut per la Conselleria de Turisme i Esports del Govern de les Illes Balears, amb la presència a Cala Millor de la Directora General, la Sra. Montserrat Jaén i el Director de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, el Sr. Marcial Rodríguez. Aquest projecte vol aglutinar l’esforç de tots els municipis en la recollida de la informació de caràcter turístic i, amb l’ ús de les noves tecnologies i varietat de dispositius, posar-ho a l’abast dels nostres visitants, analitzant la gran quantitat de dades generades en el procés, per tal de preveure comportaments futurs dels turistes.

Més info: https://www.youtube.com/watch?v=A8TeC040nt0

IMG_20140422_131518

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.