Politiqueig: Carta al Sr. Rajoy.

Estimat Sr. Rajoy, des de fa estona sent com vostè i tots els seus ens parlen de recuperació com si nosaltres fossem nins.

Jo li volia demanar: Aquests de quina recuperació parlen? Què diuen que veuen? Ja ve?

Jo sense cap esperança d’un dia veure’m recuperat, amb una mica d’indignació, vaig agafar els meus prismàtics, vaig pujar al terrat i em vaig posar a mirar la llunyania.

Observant, veig com la bonança per al poble treballador, no és que no s’acostim sinó que de cada dia és més enfora

Ara això si, veig com una part s’atura per devers ca el seu seguici i per devers els estómacs agraits al seu partit.

També parlen molt de bases solides. Les bases sòlides eren les d’abans d’arribar vosaltres, vosaltres sou qui les heu destrossades en menys de dos anys

Amb això un s’ha de treure el capell, la vostra faneria i la vostra rapidesa, lo que entre tots nosaltres tardàrem més de quaranta anys en construir -Els bens socials, la protecció dels treballadors, la sanitat, la llei de l’avort, la llei de la dependència i totes les proteccions als més dèbils, tot això ho heu destruït en 2 anys.

També es pengen medalles perquè serà la legislatura de la recuperació, ja tornen intentar enganar-nos.

De quina recuperació ens parlau? Si vostes no ho haguessin destruït, no seria necessari recuperar res, a pesar del Sr Zapatero, massa bé estàvem abans d’aquest govern, i no em vengui amb la història d’Europa.

Ah! les bases solides que vostès han implantat són les de la corrupció, aquí sí que s’hi han lluit.

Bé, Sr. Rajoy, s’ha de començar a fer a la idea de passar a l’història com el president que ha provocat més desànim social de la democràcia. Haureu deixat una societat malalta, arruïnada, desil·lusionada i anti-política, a causa de les seves nefastes polítiques, amb una llei laboral ruïnosa per a l’obrer i beneficiosa per al gran empresari. Un sistema de pensions que si els deixam repetir desapareixerà de tot i sense la llei de la dependència,

Hi ha que tenir poca vergonya per atrevir-se a dir que gràcies a vosaltres es s’albira bonança… a no ser que només parleu de ca vostre.

Nosaltres a les Illes Balears, no podem afegir un despropòsit més de les seves polítiques. Per quin motiu no aturau les prospeccions petrolíferes? No deu ser per beneficiar als de sempre i pagar favors al americans i a Europa.

Bé Sr. Rajoy esper que deu ens ajudi obrint-mos molt els ulls abans d’anar a votar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.