Xerrada al Forn ca n’Amer

Vos comvidam a tots a passar una estoneta amb companyia de la DIETISTA-NUTRIOCIONISTA LARA PROHENS ( col.IB0050) de Campos que vendrà divendres dia 23 de maig a les 20´15h al FORN per xerrar de “MENJAR O NO MENJAR. MITES I REALITATS”.

Com ja sabeu , des de el FORN DE CA N´AMER , sempre ens ha interessat arribar una mica més lluny que el simple fet d’elaborar productes mallorquins i de qualitat . I per aquesta raó volem seguir donant un VALOR AFEGIT (xerrada de productes de pasqua, ensenyàrem a fer ensaïmades per les festes de Sant Llorenç)  a la nostra professió de forners i donar la importància que pertoca al menjar i sobretot al “BON MENJAR” i “A LA VIDA SANA”.

Ens veim divendres al FORN de CA N´AMER.

CATALINA , XAVIER i tot l´equip de ca n´Amer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.