Concert solidari de la coral de sa Coma a la residència NovaEdat de Manacor

Dins el marc de les Fires i Festes de Primavera de Manacor, el dissabte dia 31 de maig, la coral de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, dirigida per Margalida Barceló, va oferir un concert solidari a la Residència NovaEdat de Manacor. Un any més tots els components de la coral compartiren el seu temps i les seves veus amb els residents, els quals gaudiren d’un concert especial d’havaneres. Per acabar l’actuació de la coral la directora va convidar a cantar a tots els residents i familiars assistents al concert, els quals s’animaren a cantar La Bella Lola i Adiós con el corazón.
Fotos Concert residència 31-05-2014 018Fotos Concert residència 31-05-2014 016

 

Concert residència 31-05-2014 001

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.