Dia mundial del medi ambient

MÉS DE 400 ESCOLARS LLORENCINS HAN GAUDIT DEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha organitzat, un any més, una gran diada amb els escolars del municipi per celebrar dia 5 de juny, El Dia Mundial del Medi Ambient a l’Auditòrium sa Màniga
ambient4 Ambient1 Ambient2 Ambient3Aquest any, el lema que proposa la UNEP és “Alça la teva veu; no el nivell de la mar” . Per això s’ha tractat la temàtica del canvi climàtic, molt relacionat amb el tema que proposa la UNEP. En aquest sentit, els alumnes de Son Carrió i de sa Coma han arribat fins a l’auditòrium en bicicleta com a mesura de la sostenibilitat.

Entre les 9.30 i les 13.00h, l’auditòrium sa Màniga ha estat el punt de trobada mediambiental on més de 400 escolars han gaudit d’una gran quantitat de tallers interactius i dinàmics així com també d’una gran Gimcama mediambiental. Aquesta diada ha estat organitzada pel departament de Medi Ambient, l’auditòrium sa Màniga i hi col·labora també la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears, el GOB, Amics de la Terra, entre d’altres.
Els tallers duts a terme han estat:
No et cremis, (incendis i canvi climàtic)
Joc interactiu relacionat amb el canvi climàtic
ECO-Memory
L’Oca de la mobilitat
Siguès un ocell!
Quants planetes consumim?
L’oca de mallorca
La casa Sostenible
Fes-te sentir contra el canvi climàtic
Masterxef climàtic
GRAN GIMCAMA mediambiental

Per acabar, s’ha fet entrega dels premis del VIII Concurs de Dibuix “Evita el Foc” als sis finalistes del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.