Concert de Tomeu Alcover a l’Església Nova de Son Servera i presentació del nou disc MX Lullabies

El divendres 27 de juny a les 21.30, amb entrada gratuïta, a l’Església Nova de Son Servera hi haurà un concert i la presentació del nou disc de Tomeu Alcover “Mx Lullabies”, acompanyat per Xavier Pericàs i Gabriel Fiol.
Photo disc Nit Projecte 2014-06-19 23 08 34
Nit Project és un projecte del compositor i productor Tomeu Alcover.
Inicialment Nit Project fou el sobrenom que T. Alcover utilitzava en els seus treballs com a compositor de música per a cinema i televisió. Un d’aquests treballs fou la composició de la banda sonora original per la sèrie catalana ”Història sobre Blanc”. Aquesta, d’un caràcter minimalista i experimental, rebé molt bona crítica. Fou llavors quan en Tomeu decidí desenvolupar aquell estil i dur-lo als escenaris.
Nit Project és una fusió de molts d’estils musicals que donen com a resultat una música difícil de descriure. Paraules como clàssica, electrònica o post-rock són sovint utilitzades para descriure el seu estil.
Mx Lullabies és el disc debut del projecte. Un disc que fou gravat a Estocolm (Suècia) i es mesclà i masteritzà a Espanya amb el productor Dani Paz a Soulbliminal Music.
Nit Project ha obtingut un reconeixement mundial a través d’Internet. El seu canal de YouTube té a dia d’avui més de 150.000 reproduccions i el seu FaceBook compta amb una base de més de 2.500 fans.
Nit Project és en realitat un projecte en solitari dirigit per Tomeu Alcover. La formació del grup als directes depèn de a quin país toquen i de la disponibilitat dels músics. Al concert del proper divendres, estarà acompanyat pels músics Xavier Pericàs al violí y Gabriel Fiol al violoncel.
1 Tomeu Alcover
TOMEU ALCOVER és un multi instrumentista, compositor i productor de Sa Coma actualment resident a Estocolm.
Fou membre de la banda de metal Ktulu, una de las més destacades que ha existit a Espanya d’aquest l’estil. El seu disc “Confrontación” va vendre més de 135.000 còpies i formaren part de la banda sonora de la pel·lícula “El día de la bestia”.
També ha estat guitarrista solista de l’Orquestra Simfònica d’Eivissa, amb la qual enregistrà l’obra Suite Espanyola, que fou utilitzada per la UNESCO per promocionar les Ciutats Patrimoni de la Humanitat.
Foto Gabriel Fiol violoncel 2014-06-20 11 05 04
GABRIEL FIOL al violoncel. Ha rebut el títol de premi extraordinari final de carrera en el Conservatori Superior de les Illes Balears.
Ha tocat amb nombroses formacions de cambra i orquestres com Camerata Deià, Solistes de Mallorca, Jove orquestra barroca, Orquestra joventuts musicals, Coral Universitària, Studium… ha col·laborat amb artistes com Ara Malikian, Barry Sargent, Rumiko Harada, Tomeu Estaràs, Cristophe Coin, Andreu Riera, Suzanne Bradbury, Antònia Font, Fora des sembrat, Priscilla Hernandez, Toni Cuenca, Madeleine Peyroux entre d’altres, actuant a Espanya, França, Anglaterra, Turquia, Líban, Israel, Jordània i Estats Units.
Xavier Pericàs - violi
XAVIER PERICÀS al violí. Titulat superior per el Conservatori Superior de les Illes Balears. Ha assistit a classes magistrals amb Jennifer Peck, Agustín León Ara, Santiago Juan, Barry Sargent, entre d’altres.
Ha tocat amb diverses formacions de cambra i orquestres com l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Studium Aureum, Solistes de Mallorca, Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, Jove Orquestra Barroca, Acadèmia 1830, Ars Musicae.
És membre del Quartet Alba.
També és fundador de MusicLab Project, composició de música per a cinema i publicitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.