Gran èxit de la 10a mostra d’arts escèniques i musicals

2.557 persones assisteixen als espectacles de Cala Millor.

Ha finalitzat amb gran èxit de participació i de públic la desena Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi de Sant Llorenç, que ha tengut lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor entre el 10 de maig i el 18 de juny.

Aquesta Mostra és possible gràcies a la participació de les escoles del terme municipal, l’Escola de Música i Dansa, el Centre Musical “A Contratemps”, les companyies amateurs del municipi, les corals i tantes altres iniciatives.

Durant els mesos de maig i juny, les escoles i entitats de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç hi han organitzat sis espectacles (amb 10 funcions) de teatre, música i dansa. A tot plegat hi han assistit 2.557 persones (entre funcions escolars i funcions obertes). Els ingressos de taquilla han estat 4.008 €, que en el cas de les entitats sense afany de guany aquestes perceben íntegrament.

L’Ajuntament de Sant Llorenç vol agrair la col·laboració, sovint de forma desinteressada, de totes les persones i entitats que han fet possible que aquesta MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS s’hagi consolidat i hagi donat tants bons resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.