Cloenda del camp de treball del Poblat Talaiòtic de s’Illot

Com ja sabeu, aquests quinze dies el Poblat Talaiòtic de s’Illot ha acollit 12 voluntaris que han participat en les excavacions, ells acaben dissabte la seva estada i la seva tasca, encara que les excavacions no han finalitzat i continuaran duran uns dies més fins acabar les tasques previstes dins el projecte d’intervenció 2014.

Aquesta excavació significa molt pel Poblat Talaiòtic perquè és l’inici d’un ambiciós projecte amb molt de potencial tant científic, com turístic.

S’Illot es diferencia de qualsevol altre destí turístic per tenir en el centre del seu nucli aquest important be d’interès cultural, per això hem de donar-lo a conèixer als visitants. Un dels projectes per fer-ho és a través de les rutes europees Certess al quan s’ha que recentment s’ha adherit a través de la Conselleria de Turisme.

També, aquest dies ha arribat el Dr. i professor d’arqueologia Thierry Luginbuhl, de la universitat de Lausanne, amb qui s’espera establir llaços de col·laboració de cara a futures campanyes que millorin la projecció internacional del jaciment.

Per tot això, us convocam a la cloenda del camp de treball que tendrà lloc a l’hotel Punta Amer, el proper divendres dia 27 a les 12 hores, amb el següent programa:

  • Benvinguda a càrrec del batle, Mateu Puigròs
  • Ponència a càrrec del professor Thierry Luginbuhl, de la Universitat de Lausanne.
  • Resum de les excavacions a càrrec de l’equip director.
  • Cloenda a càrrec de la directora general de Turisme, Montserrat Jaen i la directora general de Cultura, Catalina Sureda.

Desitjam comptar amb la seva presència a l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.