Exposició de Coll Bardolet a sa Màniga

L’exposició COLL BARDOLET: LA SEDUCCIÓ DEL MOVIMENT I LA LLUM es podrà veure a la sala d’exposicions del 27 de juny al 28 de setembre

L’artista Josep Coll Bardolet (Girona, 1912– Valldemossa, 2007) es vincularà a Mallorca des de 1944. L’obra de Coll Bardolet és prolífica, i inclou paisatges de Mallorca, natures mortes, composicions amb flors i les seves conegudes escenes de balls populars mallorquins.Amb motiu del seu centenari, la Fundació Cultural Coll Bardolet i el Consell de Mallorca han promogut l’exposició Coll Bardolet: la seducció del moviment i la llum. Es tracta d’una exposició retrospectiva que aglutina la producció artística realitzada pel creador al llarg d’uns 80 anys, una exposició que ha pogut itinerar per diferents municipis amb la intenció de donar a conèixer l’obra de l’artista arreu de Mallorca.

Aquesta és, doncs, la mostra que podeu visitar a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del 27 de juny al 28 de setembre de 2014. L’horari de visita és de l’1 al 27 de juliol: dilluns i divendres, de 10 a 14 h; els dimarts, dimecres i dijous, de 18 a 21 h; els dies d’espectacle: també de 20 a 22 h. Del 28 de juliol al 31 d’agost: de dimarts a divendres, d’11 a 13 h (el divendres 15 d’agost, tancat per festiu). L’horari de setembre s’indicarà més endavant.

LoireValldemossaCatedral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.