Convidada Festes de sa Coma de l’Associació de Veïnats

Benvolguts comarins i comarines, i amics del terme Municipal de Sant Llorenç des Cardassar i altres pobles, des de l’Associació de Veïnats de sa Coma, vos convida’m i desitja’m que passem tots unes Bones Festes de sa Coma 2014. L’associació participa cada any amb la Paella i una parada de begudes i menjar. Enguany a més hem col•laborat amb l’ajuntament amb el cartell de festes i concurs de fotografia. Per part nostra tot a punt per encetar les Festes amb la tradicional Paella. Vos espera’m als pins de davant el C.P. Punta de n’Amer. Es poden adquirir els tiquets fins dia 11 de juliol. Al Forn Can Beño, Delegació, Perruqueria Styl, Toñi Telf. 660 690 859. Al preu de 5e + 2€ que seran abonats quan es torni la vaixella. També hi haurà nous jocs aquàtics d’entreteniment. La Junta Directiva Associació de Veïnats de sa Coma Dinar associació i madò Pereta 07-12-2013 027

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.