III Stage Dansamallorca a Sa Màniga

dd65 BALLARINS GAUDEIXEN DEL III STAGE DANSAMALLORCA A L’AUDITÒRIUM SA MÀNIGA

Del 14 al 18 de juliol de 2014 té lloc a l’Auditòrium sa Màniga el III STAGE DANSAMALLORCA organitzat per l’associació cultural D-DANSA i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant LLorenç des Cardassar i la cadena hotelera PROTUR HOTELS.

L’Stage DANSAMALLORCA, neix l’any 2012 amb la inquietud d’impulsar un projecte artístic sobre la dansa a Mallorca, tenint de referència l’stage de dansa de Sant Cugat, promogut per Anna Sánchez, directora de l’escola Vàrium de Barcelona.

En aquest sentit, l’stage pretén ser un punt de trobada on ballarins i ballarines professionals i aficionats puguin gaudir d’una setmana intensiva de diferents modalitats de dansa: dansa contemporània, africà, hip hop i modern jazz.

Aquest any, l’stage té dues propostes diferenciades:

–       DANSA Kids, adreçat als nins de 6 a 12 anys amb dues propostes: dansa africana( percussió interactiva i jocs de ritme de dansa africana) i hip hop( ritme i iniciació a aquesta tècnica i ha tengut molt bona acceptació.

–       DANSA Adults, adreçat a totes les persones de més de 12 anys que els agrada la dansa.

El professorat que imparteix les classes a l’stage és professorat de reconegut prestigi internacional: Anna Sánchez, contemporani; Victor Ugabwa, africà; i Nil Fruitós, hip hop i Patricia Fouchereau, modern jazz.

Aquest any hi ha hagut un total de 65 matrícules. Cada alumne/a pot escollir fer totes les classes que vulgui, des de les 9.30h i fins les 19.15h.

S’ha de destacar com a novetat que la Universitat ha reconegut l’Stage DansaMallorca per això dóna crèdits de lliure configuració als universitaris del pla antic.

Finalment, comentar que el proper divendres dia 18 de juliol a les 20.30h hi haurà una mostra dels tallers de la setmana que serà la mostra del III STAGE DANSAMALLORCA. Serà a l’exterior de l’auditòrium de sa Màniga i obert a tothom. Per a més informació podeu visitar el web www.dansamallorca.org

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.