Música, teatre i flamenc a sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha enllestit el programa de setembre a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, que podeu consultar a la web samaniga.es.
El divendres 5 de setembre tendreu l’atractiu recital de Les tres mezzos; el dissabte 13 s’estrena la popular producció Ai Quaquín que has vengut de prim!; el dissabte 20 les bandes de música de Sant Llorenç i de Son Servera ofereixen un concert conjunt; i el dissabte 27 és el gran Ballet Flamenc d’Andalusia la companyia convidada. A més, encara podeu visitar l’exposició de Josep Coll Bardolet, LA SEDUCCIÓ DEL MOVIMENT I LA LLUM. Per als espectacles, podeu comprar les entrades a la taquilla o reservar-les al 971 587373.

Per altra banda, us informam que a finals de setembre es publicarà el programa d’octubre-desembre, on hi haurà música, teatre, dansa i art dels més destacats artistes. Activitats de primera qualitat per a uns espectadors també de primera!

2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.