Prorrogada l’exposició de Coll Bardolet a Sa Màniga

Prorrogada l’exposició de Coll Bardolet. L’artista Josep Coll Bardolet (Girona, 1912-Valldemosa, 2007) és vinculat a Mallorca des de 1944. L’obra de Coll Bardolet és prolífica, i inclou paisatges de Mallorca, natures mortes, composicions amb flors i les seves conegudes escenes de balls populars mallorquins.
Amb motiu del seu centenari, la Fundació Cultural Coll Bardolet i el Consell de Mallorca han promogut una exposició retrospectiva que aglutina la producció artística realitzada pel creador al llarg d’uns 80 anys, una exposició que ha pogut itinerar per diferents municipis amb la intenció de donar a conèixer l’obra de l’artista arreu de Mallorca.

Aquesta és, doncs, la mostra que podeu visitar a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, ja que l’exposició ha estat prorrogada fins al 8 de novembre.
Coll Bardolet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.