Carta oberta Església Santa Maria de sa Coma

Carta oberta a la petita i mitjana empresa, particulars, ajuntament, veïns, i amics de l’església de sa Coma:

Ens dirigim a vostès per demanar la seva ajuda i col•laboració per poder amortitzar el deute que pesa sobre la nostra església.

El deute adquirit amb la construcció de l’església ha estat a poc a poc disminuint amb les col•laboracions i donatius dels feligresos.

S’han realitzat, sopars, balls de carnestoltes, desfilades de moda, espectacles de dansa, exposicions, subhastes … I gràcies a aquests actes la quantitat deguda en l’actualitat és de 397.000 €.

En l’actualitat i amb el nomenament del nou rector Fra Pere Vallespir Escandell, hem decidit donar un nou impuls a aquestes activitats (que han estat paralitzades durant els últims sis anys) amb la celebració d’un SOPAR A BENEFICI DE L’ESGLÉSIA, aquest acte es celebrarà el divendres dia 24 d’octubre a les 20:30 a l’hotel Playamar de S’Illot c/Rosa del Vents. El preu del sopar bufet és de 12 € adults i 10 € per als nens menors de 12 anys. La venda de tiquets es realitzarà a: l’Església de sa Coma, Associació de Veïns de sa Coma, Forn de can Beño, Associació Gent Gran Punta de n’Amer, Perruqueria Stly i Delegació de l’Ajuntament a sa Coma. Per a més informació poden trucar al telèfon 971.810.321.

Considerem que cal considerar que l’Església de sa Coma dóna un servei com a oferta complementària als turistes que ens visiten (d’abril a octubre l’assistència mitjana a la missa dominical és de més de 100 turistes als quals a més de rebre’ls com a membres de la comunitat se’ls lliura tota la informació diocesana en 7 idiomes per a la seva major comprensió).

Per totes aquestes coses demanem el seu donatiu i col•laboració perquè aquest acte tingui la major repercussió possible i que sumats als beneficis de l’acte puguin reduir el deute anteriorment esmentat.

Agraint per endavant la seva col•laboració els saluden:

Els voluntaris de la comissió organitzadora i Fra Pere Vallespir Escandell, rector de la Unitat Pastoral de “Sa Coma – S’Illot – Cala Morlanda – Cala Millor – Cala Bona”.

Església Santa Maria de sa Coma

Teléfon mòbil de Fra Pere Vallespir: 696 907 945

Església Santa Maria de sa Coma

Versió en castellà

Carta abierta a la pequeña y mediana empresa, particulares, ayuntamiento, vecinos, y amigos de la iglesia de sa Coma.

Nos dirigimos a ustedes para solicitar su ayuda y colaboración para poder amortizar la deuda que pesa sobre nuestra iglesia.
La deuda adquirida con la construcción de la iglesia que ha sido poco a poco disminuyendo con las colaboraciones y donativos de los feligreses.
Se han realizado, cenas, bailes de carnaval, desfiles de moda, espectáculos de danza, exposiciones, subastas…Y gracias a estos actos la cantidad adeudada en la actualidad es de 397.000€.

En la actualidad y con el nombramiento del nuevo rector Fra Pere Vallespir Escandell, hemos decidido dar un nuevo impulso a estas actividades (que han estado paralizadas durante los últimos seis años) con la celebración de una CENA A BENEFICIO DE LA IGLESIA, este acto se celebrará el viernes día 24 de octubre a las 20:30 en el hotel Playamar de S’Illot c/ Rosa del Vents. El precio de la cena buffet es de 12€ adultos y 10€ para los niños menores de 12 años. La venta de tiques se realizará en: la Iglesia de sa Coma, Asociación de Veïns de sa Coma, Forn de can Beño, Associació Gent Gran Punta de n’Amer, Perruqueria Stly y Delegació de l’Ajuntament a sa Coma. Para más información pueden llamar al teléfono 971810321.

Consideramos que dado que la Iglesia de sa Coma da un servicio como oferta complementaria a los turistas que nos visitan. De abril a octubre la asistencia media a la misa dominical es de más de 100 turistas a los que además de recibirlos como miembros de la comunidad se les entrega toda la información diocesana en 7 idiomas para su mayor comprensión.

Por todas estas cosas solicitamos su donativo y colaboración para que este acto tenga la mayor repercusión posible y que sumados a los beneficios del acto puedan reducir la deuda anteriormente mencionada.

Agradeciendo de antemano su colaboración les saludan.

Los voluntarios de la comisión organizadora y Fra Pere Vallespir Escandell, rector de la Unidad Pastoral de “Sa Coma – S’Illot – Cala Morlanda – Cala Millor – Cala Bona”.

Teléfono móvil Fra Pere Vallespir: 696 907 945
foto església

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.