El poblat talaiòtoic de s’Illot forma part del projecte CERTESS

El projecte presentat ha estat reconegut i apreciat tant per la Comissió Europea com pel coordinador del projecte, l’Institut Europeu de Rutes Culturals.El poblat talaiòtoic de s’Illot forma part del projecte CERTESS de rutes culturals europees.

Enllaç presentat a Luxemburg a la conferència de tancament de projecte:
El seu principal objectiu és el desenvolupament sostenible, la gestió i la posada en valor de les rutes culturals europees. L’ATB, que participa en qualitat de soci, ha de posar en marxa un Pla Pilot d’implementació de Ruta i, a Balears, girarà entorn de la temàtica púnica i les relacions amb les comunitats talaiòtiques illenques. Per tal de facilitar la promoció turística online, el jaciment del poblat talaiòtic de s’Illot entrarà dins el catàleg del TIE (ESCAPARATE TURÍSTIC INTEL•LIGENT), un projecte duit a terme per l’Agència de Turisme de les Illes Balears, inclòs dins el Pla Integral de Turisme de les Illes Balears. El TIE, recopila, aglutina i posa a disposició del públic en general i del sector empresarial un catàleg complet de recursos turístics existents a les Illes Balears.

 

1

Un pensament a “El poblat talaiòtoic de s’Illot forma part del projecte CERTESS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.