“Malmenats” a Sa Màniga

Aquest dissabte 22 a les 20h, Mariantònia Oliver torna a Cala Millor amb l’espectacle “Malmenats”.

Amb Pepón Prades, Jaume Manresa, Pedro Mas i Mariantònia Oliver:  Malmenats és un espectacle de dansa/teatre que proposa una reflexió sobre els papers que ens toca jugar en aquests temps de crisi i transformació, i qüestiona la vigència dels límits que ens imposam i que se’ns imposen. Els cossos es desencaixen per efecte de tensions internes o forces externes, per l’oposició entre el resistir-se i l’abandonar-se, entre la voluntat i l’atzar. Els rols es difuminen i contaminen: ens movem entre manar i obeir, atacar i defensar, el gènere masculí i el femení, la persona i l’animal; en el límit entre l’ordre i el caos, entre la continuïtat i la ruptura.

Programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca.

ESPECTACLE GRATUÏT. Les entrades només es podran recollir el mateix día de l’espectacle a partir de les 17h, no es fan reserves. Més informació al 971 58 73 73.

Cartell Malmenats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.