Mercadet de nadal i mercadillo vintage

Maria Domenge i Laura Rodríguez Vaquer

Falta poc per les festes de nadal i des de l’associació de comerciants ja esteim preparant el tan esperat “Mercadet de nadal” que serà el proper 14 de desembre. El lloc, com cada any, serà a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Recordar-vos que el mateix dia hi haurà per primera vegada el “Mercadillo Vintage” a la plaça de l’Església i carrer Major. Un mercadet amb encant on hi podreu trobar vertaders tresors. Vos recordam que per participar-hi es nessessària prèvia inscripció (www.facebook.com/mercadillovintagellorenci o al 630058920) .

Ambdós mercadets obriràn al públic a les 11:30h del matí i durant tot el dia es podrà aprofitar per fer les tan esperades compres nadalenques. Podreu trobar articles, prendes i dolços per regalar o un auto regal perfecte!

A les 12h del migdia hi haurà un espectacle de dansa que sorprendrà als visitants. Serà a la cantonada del bar Olímpic amb el títol de SAÏDIA i el capvespre a partir de les 16h hi haurà diverses actuacions del Gimnàs AZORGYM.

Vos hi esperam!!

nadal 2014

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.