Exposició d’artistes internacionals a Sa Màniga

Fins al 6 de gener de 2015 podreu visitar l’exposició BON A TIRER. OBRA GRÀFICA. ARTISTES INTERNACIONALS a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Aquesta mostra recull obres de primera qualitat de reconeguts artistes nacionals i internacionals, entre els quals artistes mallorquins destacats, com Joan Costa o Bernadí Roig, i també diferents artistes que s’han relacionat amb les Balears, com Dennis Oppenheim, Jesús R. Soto, Miguel Ángel Campano o Erwin Bechtold. A més, es tracta d’una oportunitat única per conèixer algunes tècniques d’estampació, com les litografies, gravats o serigrafies. Aquesta exposició és una activitat del programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Sant Llorenç.

L’horari de visita és de dimarts a divendres, de 10 a 14 h; i de 17 a 19 h; i els dissabtes, de 17 a 20 h.

FOTO BON À TIRER -1 FOTO BON À TIRER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.