Èxit del Taller de Nadal de l’Apima Punta de n’Amer de Sa Coma

Els alumnes del CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma participaren els passats dies 6 i 8 al Taller de Nadal, organitzat per l’Amipa. Els nins i nines juntament amb els seus pares feren figuretes per decorar el Betlem que posaran al col•legi per tal que tothom ho pugui veure. Varen fer les figures del naixement (Sant Josep, Verge Maria, nin Jesús), així com també pastorets, animalets, molins, palmeres, etc. A més del Betlem han fet un taller de targetes de Nadal i un taller de decoració diversa amb motius nadalencs per decorar el col•legi.
El proper divendres dia 12 començarà un curs de Caretes de Dimonis, dirigit per Miquela Llodrà, experta en la matèria. Les sessions podran variar segons el temps d’assecat dels materials usats, ja que es realitzen les caretes a mida de cada futur dimoni i es personalitzen segons el gustos dels “Dimonions”.
Del dia 9 al 12 de desembre, l’Amipa ha organitzat una Campanya Solidària de recollida de joguines.
Pel dia 19 han programat un Taller de Galetes de Nadal, i el dia 22 celebraran tots junts el Nadal 2014.
la foto 33la foto 2la foto 10la foto 4la foto 3la foto8227la foto 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.