Presentació del calendari solidari Tip-Tap 2015

Ahir dilluns dia 8 de desembre, l’associació Tip-Tap va fer la presentació del calendari solidari Tip-Tap 2015.

IMG_8524

Com cada any per aquestes dates, l’associació tip-tap es va reunir a la Creperia Sa Bassa de Manacor amb els diversos mitjans de comunicació per presentar el seu calendari anual, que aquest any ha tingut la col·laboració desinteressada del renombrat artista manacorí Joan Riera Ferrari. Ell, com a pintor que és, ha estat l’inspirador i a cada fulla es mostra d’una manera o l’altre l’estimació per la pintura.

L’associació ha comptat com cada any amb la feina de l’Estudi 9 i Gràfiques Muntaner, que han fet lo impossible perquè el calendari sigui al carrer.

Aquest calendari és la principal eina de finançament de l’associació juntament amb diverses aportacions de particulars. Tot això fa possible poder dur a terme projectes com ara la creació d’una aplicació de comunicació alternativa (que prest serà presentada) i la instal·lació d’engronsadores “Columpios” adaptats, juntament amb el Club Rotari de Bellver i la participació d’alguns ajuntaments, a parcs de diversos municipis de Mallorca.

Altres projectes han vingut a suplir una part de l’administració, ja que aquestes famílies han vist com els darrers anys disminuïa considerablement el seu nivell de vida i el seu poder adquisitiu degut a la retirada de totes les ajudes que hi havia per adaptacions i accessibilitat. Molts d’ells han hagut d’invertir en costoses reformes per eliminar les barreres arquitectòniques.

Una altra queixa és la disminució de més d’un 25% de les quantitats percebudes segons la llei de dependència.

Tip-Tap té la ferma convicció d’explotar al màxim les possibilitats de desenvolupament d’aquest infants, aportant-los estudis, millorant la capacitat física, promocionant la comunicació i desenvolupant al màxim les seves habilitats per tal de poder-los donar un futur digne.

Una de les apostes de Tip-Tap és la escola inclusiva, perquè aquí els nins poden desenvolupar millor les seves possibilitats, en un entorn a on tots es vegin com a iguals. També s’ha demostrat que això ajuda als seus companys de classe ja que aquests son capaços d’entendre molt millor la discapacitat i la diversitat.

L’associació té la intenció d’aconseguir recursos perquè les famílies puguin assolir la vida de la mateixa manera que poden tenir la resta de les famílies que no tenen nins especials. Com diu el lema de Tip-Tap: “Treballam perquè els nins “especials” no siguin tan especials”

I com ja es diu als darrers anys: No hi ha Nadal si no hi ha calendari de Tip-Tap!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.