Amipa CP Punta de n’Amer, taller galetes, xocolatada, nadales

L’AMIPA CP Punta de n’Amer organitzà un taller de galetes de Nadal
El passat divendres dia 19, tingué lloc el taller de galetes de l’AMIPA al qual hi participaren una trentena de nins amb els seus pares, fou molt entretingut ja que feren les galetes, varen escriure la recepta i varen poder coure-les al forn de llenya de l’escola (tot un luxe avui en dia).La cuinera en cap fou n’Agatha i el forner major en Martí Galmés.
la foto 4la foto 5la foto 2
Xocolatada pels alumnes del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma amb actuació sorpresa:
El passat dilluns dia 22, al col•legi Punta de N’Amer tingué lloc un concert de Nadales dels alumnes. L’actuació especial fou a càrrec dels professors i pares que cantaren unes alegres nadales per a tots els nins. L’AMIPA va obsequiar als alumnes amb una xocolatada amb ensaïmada.
nadales a sa  comanadalesla foto 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.