La Biblioteca de sa Coma celebrà el Nadal

La biblioteca de sa Coma va celebrat la passada setmana l’arribada del Nadal amb un bon grapat d’activitats adreçades a totes les edats.
Dilluns dia 15 els nins i nines a partir de 3 anys varen tenir una sessió de Contes de Nadal a càrrec d’en Vicenç Amengual, tot seguit varen rebre una de les visites més esperades l’arribada del Patge Reial. Fou una rebuda ben afectuosa ja que més de cent persones l’esperaven amb tots els seus desitjos escrits a les seves cartes per a que el Patge les fes arribar a les seves Majestats d’Orient.
El dimarts dia 16, na Lídia Clúa contà als infants de 3 i 4 anys del CEIP Punta de N’Amer el conte del País de les puces. El dimecres els més petitons de sa Coma gaudiren del Conte de Nadal, L’estrella més brillant, a càrrec de n’Assumpta de la Fundació Kairós.
El divendres varen rebre la visita de n’Eulari Arlés amb les Lectures de Nadal per adults que va fer una una selecció de poemes, petits relats, articles… molt bona,va xerrar del Nadal d’ahir i del Nadal d’avui tothom va quedar mot content i se’n va anar amb un bon gust de boca.
Antònia Brunet
Un caramull d’activitats que com sempre ha organitzat l’eficient bibliotecària de sa Coma, Antònia Brunet.
ARRIBADA PATGE REIAL 004 2014

ARRIBADA PATGE REIAL 005 2014

CONTES DE  2014 NADAL 017

la foto 2

la foto 3

la foto 4

la foto 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.