MOU-TE, II Jornada Solidària contra el Sedentarisme #moute

Organitzat per el Fitclub24 Mallorca, amb el lema MOU-TE, es prepara una gran diada solidària el proper diumenge dia 28 de desembre.

Logo Mou-te

Logo Mou-te

Amb una gran col·laboració de tots els comerços de Sant Llorenç des Cardassar i molts de la resta de la comarca de Llevant, es durà a terme la segona edició de la Jornada solidària contra el sedentarisme, 2014.

Aquesta vegada, si cap, amb més participació que la de l’any passat, que va ser tot un èxit, es prepara una diada plena d’activitats que començarà a les 10 del matí amb una Marxa solidària guiada per Nordic Walking Llevant i un entrenament de running organitzat pel club Malalts de Turmell. En arribar els estarà esperant el grup Batukoma amb una batucada que els guiarà fins a la plaça de l’església. Aquesta plaça serà el lloc neuràlgic de la diada. Ens trobarem sessions de Zumba i Fitclub guiades per na Victòria Massanet i en Sergio Trantino respectivament.

Un cop acabada l’activitat física del matí es començarà a obrir boca amb l’aportació de tots els voluntaris que ho desitgin, de les postres del dinar. Els millors postres entraran en concurs amb un jurat espectacular compost pels televisius Tomeu Caldentey (Cuiner) i en Toni Gomila (Actor) i el cantautor, actor, músic Joan Bibiloni.

Acabat el concurs es dinarà d’una gran paellada solidària, feta pels millors cuiners de paella de la comarca. Activitat amenitzada per la cantant Cèlia Femenias acompanyada per la guitarra d’en Toni Servera. En acabar es realitzarà una gran rifa.

La diada continuarà en haver dinat amb ball de bot, organitzat per Va de Jota i amb la participació de l’Agrupació Sa Torre.

La recaptació de la jornada anirà destinada a les associacions Estel de Llevant (associació pro salut mental), Impuls Ara (trastorn per dèficit d’atenció, TDAH) i Tip-Tap (Ajuda dels nins amb discapacitat).

Es poden retirar els tiquets per les activitats fins el 26 de desembre als punts de venda següents:

A Sant Llorenç, Supermercat Can Sollo, Carnisseria Sant Llorenç, Fruites Sancho, Ca S’Escaleta, Can Gil Cafè.

A Manacor i Porto Cristo, Perruqueria Piules i Comercial Colau.

Els preus son de 12€ per a la paella i activitats i de 5€ per la gent que vulgui fer activitats i no pugui quedar a dinar.

S’ha posat en marxa per l’ocasió una pàgina de facebook (Jornades Solidàries Contra el Sedentarisme) la qual, a més de servir com a divulgació, ha servit per fer un concurs de la fotografia amb #moute més votada. El mateix dia s’atorgarà el premi.

L’organització espera el màxim d’assistència i espera que tot-hom pugui participar-hi.

Cartell diada Mou-te

Cartell diada Mou-te

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.