Beneïdes de Son Carrió

Dia 17 de gener Sant Antoni, darrer dia de festa a Son Carrió amb les beneïdes del matí. 16 carrosses, 19 comparses, animals de tot pelatge i raça i dimonis, dimonions, dimoniots… que han fet el darrer ball d’enguany acompanyats per la Banda de música de Sant Llorenç.

La temàtica de les carrosses feia referència a les feines del camp, els brodats, qualque dimoni cuinant, fonts, casetes de camp, barques, el castell de sa punta de n’Amer. A més de les carrosses de Son Carrió hi ha hagut participants de s’AMIPA de sa Coma, de Sant Llorenç i Porto Cristo. El 1r premi ha estat per “sa caseta”, el 2n per sa Font de sa Marina i el 3r per s’Àmfora. Cal agrair a tots els participants la feinada que han fet per tal que les beneïdes poguessin sortir tan lluïdes. Dia 16 hi hagué el primer ball dels dimonis a les 16 h. davant ca n’Apol.lònia, per a partir a ballar davant ca’ls Tonis i Tonines amb els xeremiers des puig de sa font, a les 20 h torrada per a tothom a la plaça de l’església i a voltar pels foguerons del poble fins ben tard. Ara toca pair la festa i agafar forces per l’any que ve. Molts d’anys!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.