Aloma presenta el seu nou disc “Sortides” a Sa Màniga

Aloma compon cançons des del 2009. El dissabte 31 a l’Auditori de Cala Millor presentaran deu cançons d’autoria pròpia, en el disc Sortides. La lletra i la música de la cançó que tanca el disc, “Viure cada instant”, reflecteix el missatge musical que ens ofereix Aloma: viure cada instant cercant moments que no repetiràs mai. Aloma ja té experiència ens els escenaris, ja que ha compartit concerts amb artistes de ressò com Antònia Font, Tomeu Penya i Anegats. Hem entrevistat els components del grup Aloma, en ocasió de la presentació del disc.

Com va sortir la idea d’aquesta parella artística?

Nosaltres dos som parella de fa anys i sempre hem estat dins el món musical; tots dos vàrem començar a compondre temes propis anys enrere, però no ha estat fins ara -quan ja teníem un repertori adequat- que ens hem decidit a editar-los per fer un primer disc. A partir de la publicació del disc es forma Aloma, en principi una parella artística però que ara mateix compta amb tres músics més.

Quin significat té ALOMA per a vosaltres?

El nom d’Aloma és simplement un nom. Podríem dir que la inspiració ve a partir de la literatura de Mercè Rodoreda, malgrat que no tengui relació amb la història que explica el seu llibre. Aloma és un nom que ens agradava.

Quant de temps heu treballat en el projecte Sortides?

Fa uns cinc anys que vàrem compondre el primer tema i a partir d’aquí hem anat fent fins ara. La feina d’estudi, edició i publicació del disc és la que s’ha fet en aquests dos darrers anys; i va ser al novembre que vàrem treure el disc.

On vos agradaria arribar professionalment?

La meta que teníem fixada era publicar un disc i fer-ne una bona presentació; per tant, estam a punt de complir-la. A partir d’aquí anar obrint portes i seguir fent música; de totes formes no ens ho prenem com una professió; per a nosaltres la música és un hobbie a part de les nostres carreres.

Un desig per a aquest 2015…

Que la gent gaudesqui de la nostra música; especialment del concert de presentació el proper 31 de gener, i passar-ho bé nosaltres també del que hem aconseguit fins ara.

 El concert d’ALOMA serà dissabte 31 de gener a les 19 h a l’Auditori sa Màniga de Cala millor. Les entrades costen 5 € per als adults, i 2 € fins a 12 anys. Més informació i reserves al 971 58 73 73.

imatge-cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.