LAX’N’BUSTO a Sa Màniga

L’únic concert a Mallorca serà a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor.

Dissabte 7 de març a les 21h.

DE PROP

En aquesta ocasió, Lax’n’Busto ens ofereix un espectacle molt proper i directe.De Prop és un acte de sinceritat amb el públic, que despulla les cançons en format semi acústic, un espectacle que recupera grans cançons dels seus 28 anys de trajectòria, de forma directa. Amb nous arranjaments de cançons tan essencials com LA MEVA TERRA ÉS EL MAR, TORNAREM, JÚLIA… així com recuperant temes que no estan al repertori habitual de la seva gira, com LONDRES, ELLA I EL SEU FILL, NO VAIG TRIAR, PENSANT EN TU… Únic concert a Mallorca d’aquesta banda mítica!

ENTRADES NUMERADES JA A LA VENDA A TAQUILLA. EN LES RESERVES TELEFÒNIQUES NO ES POT TRIAR LA LOCALITAT.

Teléf. 971587373.

 

cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.