Agraïment de Miquel Font

Dimecres passat, la meva padrina ens va donar un ensurt ben gros, quan menjant es va ofegar, fins al punt de quasi morir. Vull fer públic i extensiu el nostre profund agraïment al policia local de Sant Llorenç, Biel Aloy per la seva ràpida actuació, ja que en el moment dels fets estava de guàrdia a Son Carrió, al nostre metge local Ramiro Leal, a la infermera Manuela Messeguer i a tot el personal sanitari del 112 que vingueren a ca nostra. Encara que estaven en acte de servei, no deixa de ser una gran gesta plena d’humanitat, que ens sobrepassa tota mida…quan hi ha persones enmig del món que han decidit posar el seu ofici al servei dels altres.
Retornar a la vida una persona de 85 anys no és qualsevol cosa!
Moltíssimes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.