Presentació de l’Observatori Turístic 2014

Jornada de presentació de les conclusions més rellevants de l’experiència turística al destí de Cala Millor – Mallorca.

Presentació de l’Observatori de l’Experiència Turística de la Badia de Cala Millor, un projecte que s’ha dut a terme l’any 2014 en el marc de la gestió del Consorci de Turisme i que el proper dimarts dia 17 de març es donarà a conèixer a tots els ciutadans i teixit empresarial del destí turístic de Cala Millor-Mallorca, que inclou tots els nuclis dels municipis de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera.Al llarg de la sessió es presentaran les conclusions més rellevants de l’estudi en relació a la valoració dels atractius, serveis i recursos turístics per part dels turistes que visiten el destí, així com també, s’analitzaran les perfils, preferències i tendències dels mateixos.

La cita és a l’Auditori de Sa Màniga, a Cala Millor, a les 12:00 hores del dimarts dia 17 de març.

Esperam que sigui del vostre interès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.