Concert de cant postgregorià a Sa Màniga

Dissabte, 28 de març, a les 16:30h. CONCERT DE CANT POST-GREGORIÀ: POLISSONIA I SCHOLA GREGORIANA DE MALLORCA.

A l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor. Entrada gratuïta. Entrades limitades; recollir a taquilla a partir de les 16h només el mateix dia. No es reserven prèviament. No van numerades. A partir de 5 anys.

Els grups POLISSONIA i SCHOLA GREGORIANA de MALLORCA presenten a Cala Millor un concert de cant post-gregorià. El cant post-gregorià inclou els nous repertoris, les noves formes i els diferents criteris d’interpretació que apareixen a Europa a partir del segle IX. En aquest sentit, oferiran peces del Codi del papa Calixte II (segle XII), del Llibre Vermell de Montserrat (segle XIV) i del Cantoral de la Concepció de Palma (segles XIV-XV).

LES ENTRADES DEL CONCERT ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 15 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 5 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT EL CONCERT.

cartell

Polissonia

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.